Maikel Geurts Metaalbewerking EibergenMaikel Geurts Metaalbewerking is een dynamische onderneming waarbij we samen met de opdrachtgever, particulier en zakelijk, streven naar een efficiënte oplossing en een goede samenwerking op lange termijn. Sinds 2005 is Maikel gestart met de onderneming in een kleine schuur van 80 m2. Een aantal jaren later heeft hij zich verplaats naar de huidige vestiging op het industrietrein De Kiefte aan de Soetersveldweg te Eibergen. Hier heeft hij de beschikking over een moderne werkplaats van ruim 600 m2 en een uitgebreid machinepark. Heeft u nog nooit van ons gehoord? Wij hebben tot op heden hier weinig bekendheid aan gegeven. Door goed en degelijk werk te leveren hebben we gemerkt dat er via mond-op-mondreclame over ons wordt gesproken.

Oplossingsgericht meedenken met de klant…

Metaalbewerking in de breedste zin van het woord; denk hierbij aan het lassen van aluminium, staal en roestvrijstaal, draai- en freeswerk, boren, zagen, snijden, kanten, knippen maar ook oppervlaktebehandelingen zoMaikel Geurts Metaalbewerking Eibergenals het galvaniseren, spuiten en poedercoaten. Het plaatsen, monteren en het inbedrijfstellen behoren tot onze diensten. Kortom, vanaf idee tot realisatie van uw project bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u zelf met iets bezig, groot of klein, en bent u op zoek naar materiaal zoals kokers, buizen, strippen of plaatmateriaal van rvs, staal of aluminium? Kom gerust langs en neem uw materiaal direct mee! Met ons ruime assortiment bieden wij een breed scala van materialen. Ook het op lengte zagen is geen probleem. Door ons diverse aanbod van diensten zijn wij tevreden met alle voorkomende werkzaamheden. Van heel klein tot heel groot. Bij het kopje Projecten vindt u verschillende foto’s van afgeronde projecten.

Klik hier om direct naar onze contactpagina te gaan.


Maikel Geurts Metaalbewerking Eibergen